AcuGraph® meting

Meten is weten! Daarom maak ik in mijn praktijk gebruik van de AcuGraph®. Met dit systeem is het mogelijk om je meridiaan systeem te meten. De meting geeft belangrijke aanvullende informatie over je gezondheid. Maar ook over de balans en de status van je meridiaan systemen.

 

Voor elke acupunctuurbehandeling voeren we een meting met de AcuGraph® uit.De meting is een momentopname en kan, net als de hartslag of bloeddruk, variëren. Het resultaat is afhankelijk van het tijdstip van de dag en je huidige situatie. De meting met de AcuGraph® geeft dus aanvullende informatie over je conditie en meridiaan systeem op dat moment. Daarnaast kunnen we ook nog gebruik maken van tong en polsdiagnose.

Tijdens een meting met de AcuGraph® worden verschillende punten bij je handen en voeten gebruikt. Na de meting is er direct een overzicht met grafieken die informatie geven over de verschillende meridianen. De balans tussen links en rechts, maar ook hoe krachtig of kwetsbaar je energieniveau is. De uitslag van de meting wordt telkens na de behandeling naar je toe gemaild. Hierdoor kun je de veranderingen tijdens het behandeltraject ook zelf volgen en analyseren. Elk rapport is ook voorzien van aanvullende informatie over symptomen en de veranderingen sinds de laatste meting.

Mocht je een gratis meting met de AcuGraph® in willen plannen? Of hier vragen over hebben? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Praktijk Erick.