AcuGraph® meting

Meten is weten! Daarom kun je in mijn praktijk gratis een AcuGraph® meting doen. De meting geeft aanvullende informatie over je gezondheid. Dit doen we door het meridiaan systeem te meten.

AcuGraph® meting voor elke behandeling

Voor elke acupunctuurbehandeling voeren we een meting uit. De meting is een momentopname en kan, net als de hartslag of bloeddruk, variëren. Het resultaat is afhankelijk van het tijdstip van de dag en je huidige situatie. De meting geeft dus aanvullende informatie over je conditie en meridiaan systeem op dat moment. Daarnaast kunnen we ook nog gebruik maken van tong en polsdiagnose.

Hoe werkt het?

Tijdens een meting worden verschillende punten bij je handen en voeten gebruikt. Na de meting is er direct een overzicht met grafieken die informatie geven over de verschillende meridianen. De balans tussen links en rechts, maar ook hoe krachtig of kwetsbaar je energieniveau is. De uitslag van de meting wordt telkens na de behandeling naar je toe gemaild. Hierdoor kun je de veranderingen tijdens het behandeltraject ook zelf volgen en analyseren. Elk rapport is ook voorzien van aanvullende informatie over symptomen en de veranderingen sinds de laatste meting.

Gratis AcuGraph® meting

Wil je ook een gratis meting met de AcuGraph® inplannen? Of heb je hier vragen over? Vul dan hieronder je gegevens in en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op.

  • AcuGraph® meting - Praktijk Erick Deventer